Vriend van Red het Talent - Smart development

Smart development
Smart development: Ook nadat de website online staat

De slogan van Smart development luidt: ‘We build websites that will build your business.’ Kortom; het werk houdt voor dit team niet op zodra de website van de klant online staat.

Achter Smart development staat een team van vijf man. ,,We zijn niet een heel groot bedrijf’’, vertelt online marketeer John Loef. ,,Daardoor is een klant geen nummer bij ons.’’ Voor John is het belangrijk dat klanten persoonlijk benaderd worden wanneer zij met een verzoek voor een website, webshop of internetmarketing bij Smart development aankloppen.

Ontzorgen
De kracht van het bedrijf ligt in de brede en specialistische kennis die het in huis heeft. Niet alleen bouwt dit team professionele websites en webshops die de (online) vindbaarheid en de naamsbekendheid van een bedrijf kunnen vergroten. Ook daarna zijn ze bedrijven van dienst met advies op bijvoorbeeld het gebied van een gebruiksvriendelijk control management systeem, zoekmachineoptimalisatie en social media. ,,We willen het betreffende bedrijf ontzorgen op het online gebied, zodat ze zich puur bezig kunnen houden met hun eigen business.’’ Het doel is tenslotte meer verkeer te genereren naar de betreffende klant en meer sales realiseren.
,,Het leukste aan ons werk is om gezamenlijk met de klant mee te denken over hoe dit het beste kan worden aangepakt. Wat kun je met social media bereiken, wat voor een e-mailcampagne zet je op.’’

Goede zaak
Smart development gaat de nieuwe website voor de Tour for Talent 2015 bouwen en zal ook daarna blijven meedenken op het gebied van online marketing. Voor de Tour for Talent van 2014 ontwikkelde Smart development een enquête over de ervaringen en voorbereiding van de deelnemers. ,,Ik heb de stichting Red het Talent leren kennen als een mooi platform. Het is een goede zaak om je, als ondernemer of als particulier, voor in te zetten.
naar de website