Vriend van Red het Talent - P.G.M. Bakker Vastgoed

P.G.M. Bakker Vastgoed
De overkoepelende term ‘vastgoed’ staat bij P.G.M. Bakker, gevestigd in Nieuw-Vennep, voor bedrijfshuisvesting en projectontwikkeling. Directeur Paul Bakker ziet er nauwlettend op toe dat de portefeuille altijd een gevarieerd aanbod met veel panden voor de verhuur bevat. Dat opent niet alleen mogelijkheden voor zakelijke huurders die voor het eerst kennismaken met de uitstekende service, maar ook voor bestaande huurders die flexibel willen verhuizen naar een andere locatie. Wanneer zo’n situatie zich voordoet, is het in bepaalde gevallen zelfs mogelijk om dat binnen de voorwaarden van het lopende contract te doen.
Het werkgebied van P.G.M. Bakker Vastgoed omvat voornamelijk de Haarlemmermeer, waar de directeur van de firma tot in detail op de hoogte is van de ontwikkelingen in de regionale vastgoedmarkt. Daardoor is de Noord-Hollandse zakelijke huisvestingsbemiddelaar vrijwel altijd in staat om de ambitie van zijn bedrijf waar te maken. ‘Wij streven ernaar om elke onderneming onderdak te kunnen bieden’. En dat lukt telkens weer.

‘Onder de indruk van de bevlogenheid…’
Paul Bakker was in 2013 hoofdsponsor van de eerste editie van Tour for Talent, de inmiddels jaarlijkse zesdaagse fietstocht door Zuid-Afrika onder auspiciën van Red het Talent. “Ik was onder de indruk van de bevlogenheid waarmee het evenement werd georganiseerd en heb dat met plezier financieel ondersteund.” Fietsend door Zuid-Afrika werd hij ook gegrepen door de soms uitzichtloze situatie waarin veel kinderen moeten opgroeien. “Jongeren hebben daar veel minder kansen om zich te ontwikkelen dan hier in Nederland. Voor straatkinderen is dat natuurlijk nog veel erger. Ik heb daar zelf meegemaakt welk verschil Red het Talent maakt door projecten te ondersteunen die de straatkinderen eerst een duwtje in de goede richting geven om ze daarna de mogelijkheid te bieden om zich blijvend aan de ellende te onttrekken. Ik heb niet alleen gezien wat de stichting aan activiteiten ontplooit, maar ik heb ook daadwerkelijk ervaren dat het geld op de goede plek terechtkomt. Dat vond en vind ik heel bijzonder. Je weet precies wat er met je bijdrage gebeurt. Dat maakt Red het Talent in mijn ogen uniek.”
naar de website