Vriend van Red het Talent - Pursue PT

Pursue PT
Klanten van Pursue Personal Training zijn bereid om bestaande patronen te doorbreken. Zij hebben de motivatie om te veranderen en als persoon sterker te worden, zowel fysiek als mentaal. Om dat te bereiken, wordt allereerst de persoonlijke doelstelling bepaald. De gezamenlijke betrokkenheid van de sporter en de personal trainer zorgt er vervolgens voor dat die doelstelling ook daadwerkelijk wordt behaald.
Pursue werkt in een kleinschalige ruimte, waar de privacy van de sporter is gewaarborgd. Die kan altijd rekenen op onverdeelde focus van de personal trainer. Bij Pursue is kwaliteit belangrijker dan kwantiteit. De intensieve begeleiding staat garant voor een optimaal resultaat en een blijvend bewustzijn van de behoefte van de sporter om in alle opzichten in vorm te blijven. Klanten van Pursue halen hun doel omdat ze dat zelf willen. Dat is de onderscheidende basis voor het succes van Pursue. 

'Het voelt goed om samen een verschil te maken'
Eigenaars Lars van de Walle en Vincent van der Kort dragen Red het Talent een warm hart toe omdat de stichting volledig transparant is. “Wij houden zelf ook van duidelijkheid. Bij Red het Talent weet je zeker dat het geld op de goede plek aankomt. Maar dat is zeker niet de enige reden dat wij Vriend zijn geworden. Wat ons ook aanspreekt is dat de straatkinderen zich mede dankzij de deskundige begeleiding door mensen met het hart op de juiste plaats kunnen ontwikkelen tot zelfstandige volwassenen, die de kans op een zinvolle toekomst uiteindelijk zelf in de hand hebben. Juist dat persoonlijke aspect spreekt ons enorm tot de verbeelding, omdat wij zelf ook heel nauw bij onze klanten betrokken zijn. En wat ook leuk is: we worden keurig op de hoogte gehouden van de voortgang van de projecten. Daardoor voelen we ons nog meer betrokken bij de stichting en dat wordt alleen nog maar verder versterkt door de bijeenkomsten met de andere Vrienden. Het voelt goed om samen een verschil te maken voor de straatkinderen. Daar helpen we graag aan mee.”

naar de website