Vriend van Red het Talent - TekstBuis

TekstBuis
TekstBuis: Taaldirigent & Woordmuzikant 

TekstBuis is de schrijfzaak van ZZP-er Rob Buisman, die zichzelf als taaldirigent en woordmuzikant presenteert. Hij is gespecialiseerd in het schrijven van positief klinkende on- en offline web-, magazine-, brochure- en voice-overteksten die de business-to-business marketing van ondernemingen versterken. De kracht van TekstBuis is het leesbaar uitlichten van de sterke eigenschappen van een onderneming, waardoor die zich voor de doelgroep herkenbaar profileert Daarbij wordt vooral gefocust op het onderscheidend vermogen. 

'Taal is muziek...'
De door TekstBuis ontwikkelde workshop ‘60 seconden’, waarin deelnemers leren hoe ze zich in één minuut effectief en klantgericht kunnen presenteren in uiteenlopende gezelschappen, is een waardevolle aanvulling op de tekstuele dienstverlening, die in het algemeen wordt gekenmerkt door een klantgerichte toonzetting. TekstBuis zorgt voor uitgebalanceerde teksten met een effectieve echo. "Taal is muziek", vindt Rob. "En woorden zijn de instrumenten." Hij bespeelt die instrumenten op een uiterst harmonieuze en doelgerichte manier.

Heldere focus
Daarnaast is TekstBuis betrokken bij diverse maatschappelijke organisaties, waaronder Stichting Red het Talent. Daarover zegt Rob: "Ik vind dat elk kind de kans verdient om de eigen mogelijkheden te ontdekken en die te benutten om een menswaardige toekomst op te bouwen. Red het Talent sluit daar qua visie naadloos op aan. Wat me daarbij bovendien aanspreekt, is dat de donaties rechtstreeks en inzichtelijk ten goede komen aan de straatkinderen. Red het Talent is wars van bureaucratie en onnodige overhead. De focus is zo helder als glas en de aanpak werkt. Zo leef en werk ik ook. Dat schept een gevoelsmatige band."
naar de website