Volg Tour for Talent 2016 live!

Door de steeds verdergaande Social Media ontwikkelingen gaan we dit jaar iets unieks doen! Tour for Talent 2016 komt dichterbij dan ooit! Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram en blijf de hele dag door op de hoogte van het avontuur in Zuid-Afrika. Ook wordt er dagelijks een mailing verzonden met daarin een dagverslag, de beleving van een deelnemer en een vooruitblik naar de volgende dag.

Onderstaand staat meer informatie over de social media kanalen en de mailing:

Facebook
Op de Facebook-pagina van Tour for Talent komen dagelijks meerdere live-streams welke live en achteraf bekeken kunnen worden. Op die manier zijn de thuisblijvers er toch een beetje bij! De beelden zullen inzicht geven in de 500 loodzware fietskilometers, maar ook in het doel: straatkinderen.

Klik hier voor de Facebook-pagina.


Instagram
De mooiste foto’s komen natuurlijk op Instagram. Tour for Talent is in Zuid-Afrika, een land met grote verschillen. De natuur in vaak onbeschrijfelijk mooi, maar helaas is er ook een andere kant. Ook deze kant, wat pure armoede is, laten wij zien.

Klik hier voor de Instragram-pagina.


Twitter
Korte berichten, niet langer dan 140 tekens. Via dit kanaal zullen er non-stop updates geplaatst worden. Dit is uiteraard voor de echte fans van Tour for Talent.

Klik hier voor ons Twitter-kanaal.


Mailing
Iedere dag, rondom de klok van 19.00 uur, zit het dagprogramma erop en genieten de deelnemers van de welverdiende rust. Dat is het moment dat wij onze mailing verzenden met daarin een dagverslag, de beleving door de ogen van een willekeurig gekozen deelnemer en een vooruitblik naar de volgende dag.

Aanmelden voor de mailing kan op de website van Tour for Talent. Onderaan is een invulveld. Laat daar je mailadres achter en je zal dagelijks een mailing ontvangen.

Deel dit bericht: