Tour for Talent 2016: nog 14 dagen!

Over twee weken is het weer zo ver: de 3e editie van Tour for Talent! Nog 14 dagen en dan verzamelen de deelnemers zich in Kaapstad. Dit geweldige evenement dat in de afgelopen jaren al 2 keer werd georganiseerd heeft dit jaar dus weer een nieuwe editie met 9 nieuwe deelnemers! De deelnemers hebben de afgelopen maanden hard moeten werken en originele acties bedacht om zoveel mogelijk geld op te halen voor de fietstocht, en daarmee dus ook voor Stichting Red het Talent en de straatkinderen van Zuid-Afrika.

Mede door de Tour for Talent kunnen er weer vele straatkinderen uit de dagelijkse problematiek worden onttrokken en krijgen ze een échte kans op een mooie toekomst. Zo werd vorige week nog bekend gemaakt dat surfprogramma ‘Waves For Change’, wat straatkinderen helpt om van de straat te kunnen blijven, dankzij Red het Talent hun locatie flink kan uitbreiden.

Gedreven door dit goede nieuws en de andere projecten in Zuid-Afrika gaan de deelnemers op 28 oktober dus de Tour beginnen. 5 dagen lang fietsen ze vanaf het beginpunt in Kaapstad langs onder andere Stellenbosch, Hermanus, Kaap de Goede Hoop en Chapmans Peak Drive. Een zware tocht die van de deelnemers veel doorzettingsvermogen en wilskracht zal vragen. Gesteund door de vele donaties die tot nu toe al zijn binnengekomen wordt dit weer een ongekend gave tocht, langs de mooiste plekken in Zuid-Afrika. Daarnaast wordt er ook tijd vrijgemaakt om projecten te bezoeken die daar door Stichting Red het Talent zijn opgezet of worden gesteund.

Uiteraard laten we u daar van begin tot eind van meegenieten! Via de social media-kanalen (Twitter, Facebook en Instagram) van Tour for Talent zult u dagelijks worden meegenomen in de intensieve maar prachtige TFT 2016. Daarnaast volgt er zodra de deelnemers zijn aangekomen in Kaapstad, elke avond een update via de mail. Met foto’s, reisverslagen en interviews met deelnemers. Dit alles zodat u een zo goed mogelijk beeld krijgt van wat de Tour niet alleen voor de wielrenners betekent, maar ook voor het werk van Red het Talent in Zuid-Afrika.

Wij en de deelnemers tellen af en kijken uit naar deze unieke Tour, u ook?

Deel dit bericht: