Red het Talent maakt uitbreiding surflocatie Khayelitsha mogelijk!

Het surfproject Waves for Change, dat rondom de stad Kaapstad werkzaam is en intensief samenwerking met The Homestead, kan beginnen met de uitbreiding van de Monwabisi safe-hub in Khayelitsha. Red het Talent heeft de laatste 50% van de benodigde ZAR100.000,- gedoneerd.

Waves for Change is gespecialiseerd in surf-therapie voor (potentiele)straatkinderen. Kinderen die zich na schooltijd alleen voelen, zich vervelen of onveilig voelen kunnen terecht bij meerdere locaties van Waves for Change in en rondom Kaapstad. Aan het strand van Khayelitsha staat al sinds 2011 de Monwabisi safe-hub. Een zeer succesvolle locatie omdat het de spot is waar kinderen uit Khayelitsha terecht kunnen. Ook kinderen van het tehuis van The Homestead in Khayelitsha zijn hier regelmatig te vinden.

Dankzij de uitbreiding kan Waves for Change op deze locatie 200(!) kinderen per week ondersteunen d.m.v. surfen. Hetgeen wat zorgt voor minder kinderen die op straat moeten overleven. Een goed plan waar wij graag onze middelen voor beschikbaar stellen!

Stichting Red het Talent kan deze donatie doen door het succes van Golf for Talent 2016 en Tour for Talent 2016!

Meer informatie over de uitbreiding van de Monwabisi safe-hub is hier te lezen: http://www.waves-for-change.org/upgrade-monwabisi-safe-hub/.

Deel dit bericht: