Red het Talent bedankt Golf for Talent hoofdsponsor Gopsingh Van Os Notarissen

Afgelopen week heeft Red het Talent de hoofdsponsor van Golf for Talent, Gopisingh Van Os Notarissen bedankt. Dankzij Rajesh en zijn team werd de organisatie van Golf for Talent drie jaar lang gegarandeerd dankzij een aanzienlijke financiële bijdrage.

Leon Leeferink bezocht namens Red het Talent Rajesh op zijn kantoor en bedankte hem voor de sponsoring d.m.v. een prachtig canvas doek en een fles Zuid-Afrikaanse vonkelwijn. Op het canvasdoek staat Rajesh, samen met twee deelnemers, op de golfbaan in Milnerton (Zuid-Afrika) met De Tafelberg op de achtergrond. Deze foto werd gemaakt tijdens Golf for Talent 2016.

De eerste editie van Golf for Talent was met 12 deelnemers een groot succes. Er is in totaal €10.000,- opgehaald voor Stichting Red het Talent. Hiervan was deel mogelijk gemaakt door de hoofdsponsor om de kosten van het evenement te dekken en in totaal is er €7.000,- bij elkaar gebracht voor de straatkinderen van Zuid-Afrika! Dit bedrag zal eind 2016 verdeeld worden over de projecten.

Na een evaluatie van de afgelopen editie kijken Rajesh en Leon uit naar de volgende editie. Deze staat gepland voor maart 2017 en zal wederom het thema charity, business en fun hebben. De voor-inschrijving voor deze editie is geopend. Voor meer informatie of interesse in deelname kan er gemaild worden naar info@golffortalent.nl.

Deel dit bericht: