Projectbezoek DIT IS WIJS en Red het Talent

Begin augustus vertrekken eindverantwoordelijke van DIT IS WIJS en Stichting Red het Talent richting Zuid-Afrika om de projecten met straatkinderen van Stichting Red het Talent te bezoeken. Doelstelling is een oriëntatie voor een intensievere samenwerking tussen beide organisaties.

Brede School
DIT IS WIJS  is een gespecialiseerd bedrijf richting het onderwijs in Nederland. Naast het flexibel inzetten van onderwijsprofessionals, staat DIT IS WIJS ook bekend om hun brede school activiteiten voor kinderen van 2 tot 18 jaar. Met unieke en zelfontwikkelde leerlijnen, gericht op talentontwikkeling en het verminderen van leerachterstanden, maken zij reeds het verschil in Nederland. Doelstelling is om mogelijkheid te bekijken of deze leerlijnen vertaald en ingezet kunnen worden bij de projecten met straatkinderen van Stichting Red het Talent in Kaapstad en Durban, Zuid-Afrika.

Kennisdeling
De afgelopen drie jaar heeft Stichting Red het Talent, dankzij vele financiële donaties  uit Nederland, het verschil kunnen maken voor de straatkinderen. De projecten zijn de afgelopen sterk doorontwikkeld en de eventuele samenwerking met DIT IS WIJS is een donatie in vorm van kennisdeling. Iets wat de volgende stap kan betekenen in de kwaliteitswaarborging van de projecten met straatkinderen in Kaapstad en Durban.  De oriëntatiereis wordt gesponsord door DIT IS WIJS.

Voor vragen over de oriëntatiereis van DIT IS WIJS en Stichting Red het Talent kunt u contact opnemen via info@redhetalent.nl. 

Deel dit bericht: