Voorinschrijving Golf for Talent 2017

De eerste editie van Golf for Talent zit er op. Golf for Talent 2016 was, met 12 deelnemers, een groot succes! In totaal is er €10.000,- opgehaald voor de straatkinderen in Zuid-Afrika. De deelnemers zijn laaiend enthousiast en hebben positieve feed-back gegeven op de organisatie van het evenement waardoor de editie van 2017 waarschijnlijk een nog groter succes zal worden.

Voor Golf for Talent 2017 is al veel interesse getoond en wij hebben daarom een voorinschrijving geopend om het definitieve aantal deelnemers die mee gaan naar Zuid-Afrika vast te stellen. Mocht er interesse zijn in deelname in Golf for Talent 2017 dan kan dat gemeld worden via info@golffortalent.nl. Er zijn veel reacties gekomen op social media, dus wees er snel bij! Want op die manier is een deelname gegarandeerd en beleef jij het exclusieve evenement: Golf for Talent 2017! Noteer daarom 11 tot en met 18 maart 2017 alvast in de agenda.

Voor interesse of overige vragen over Golf for Talent of Stichting Red het Talent kan er contact opgenomen worden via info@golffortalent.nl of info@redhettalent.nl.

Foto: Pearl Valley Golf Estate

Deel dit bericht: