Maandelijkse donatie

Maandelijks doneren is een makkelijke manier om structureel een donatie te doen. De donaties vinden maandelijks plaats door middel van een automatische incasso. Met de donaties kun jij bijdragen aan het verbeteren van de levens van straatkinderen in Zuid-Afrika.

Als je nog geen account hebt op onze website is dat de eerste stap. Een account maak je aan door rechts bovenin op de rode knop te drukken met de tekst “Login”. Vervolgens kun je ervoor kiezen om een account aan te maken. Hier vul je de gevraagde gegevens in en vanaf dan heb je een eigen Red het Talent-account.

Met een eigen account kun je inloggen. In jouw hoofdmenu staan vier tabjes, kies hierbij 'Maandelijkse donatie'. Als je hier de gevraagde gegevens invult waaronder het door jou gewenste maandelijks donatie bedrag, hoef je enkel nog maar op de knop “Bevestigen” te klikken. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail en is de maandelijkse donatie geregeld. De maandelijks geincasseerde donaties kun je terugvinden bij jouw te doneren saldo. Met het saldo mag je zelf bepalen waar jij het verschil wilt maken voor straatkinderen in Zuid-Afrika. 

Maak hier een account aan en doneer maandelijks.