Team

Het team van Stichting Red het Talent bestaat uit (vrijwillige) professionals. De dagelijkse gang van zaken wordt bewaakt door de directeur en zijn staf. Daarbij worden zij ondersteunt door de bestuursleden. 

 • Leon Leeferink

  Leon Leeferink

  Functie:
  Founder

  LinkedIn Leon LeeferinkLINKEDIN
  Leon Leeferink is de man achter Stichting Red het Talent. Zijn missie is om het probleem van straatkinderen zo snel mogelijk op te lossen. Daarom zet Leon zich fulltime in voor de stichting. Naast oprichter van Stichting Red het Talent is Leon uitvoerend bestuurslid van de stichting. 
 • Sandra Daalhof

  Sandra Daalhof

  Functie:
  Event Manager

  LinkedIn Sandra DaalhofLINKEDIN
  Sandra Daalhof is als Event Manager verantwoordelijk voor de organisatie achter de schermen van Tour for Talent; een 8-daagse fietstour in Zuid-Afrika. Sandra heeft jarenlang ervaring opgedaan in managementorganisatie en backoffice-werkzaamheden. Zij is tevens aanspreekpunt voor vragen van deelnemers en partners van Tour for Talent.
 • Rob Jongmans

  Rob Jongmans

  Functie:
  Voorzitter

  LinkedIn Rob JongmansLINKEDIN
  Rob Jongmans heeft een topfunctie bij een multinational bekleed en veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Na zijn pensionering zet hij zich als maatschappelijk betrokken mens graag in om het probleem van straatkinderen op te lossen. Zijn ervaring uit het bedrijfsleven is groot en divers en dat maakt dat Rob de verantwoordelijkheid als voorzitter van de stichting graag op zich neemt.
 • Onno Hoogendoorn

  Onno Hoogendoorn

  Functie:
  Penningmeester

  LinkedIn Onno HoogendoornLINKEDIN
  Onno Hoogendoorn is als penningmeester van Stichting Red het Talent verantwoordelijk voor de financieel-administratieve zaken van de stichting. Daarbij houdt hij toezicht op een correcte verwerking van de donaties en het realiseren van de doelstellingen. Na zijn opleiding accountancy is Onno jarenlang werkzaam geweest bij één van de grootste nationale accountantskantoren. Momenteel is hij werkzaam als financieel specialist bij een MKB-bedrijf.