Ambassadeurs

Red het Talent heeft bekende en minder bekende ambassadeurs die veel betekenen voor de stichting. Zij helpen ons met hun bekendheid en kennis met Red het Talent naar een hoger niveau brengen. Maak hier kennis met onze ambassadeurs.

Michael Boogerd

Micheal Boogerd, voormalig wielrenner en meervoudig NL-kampioen, is bij uitstek de beste ambassadeur voor Stichting Red het Talent als het gaat om de Tour for Talent. De voormalig beroepswielrenner deed mee aan de Tour de France en zette twee etappes op zijn naam. Micheal Boogerd zet zich onder andere in voor Red het Talent door het geven van de Spinning for Talent.

naar de website

Mark Batenburg

Als fysiotherapeut is Mark Batenburg dagelijks bezig met het helpen van mensen. Naast zijn baan houdt Mark van sporten. Mark is medebedenker van het grootste evenement van Stichting Red het Talent, de Tour for Talent. In 2013 en 2014 fietste hij dan ook mee en zit in de stuurgroep van dit evenement.

naar de website

Desmond Tutu

Aatsbisschop Desmond Mpilo Tutu steunt het werk van Stichting Red het Talent. De nobelprijswinnaar is lid van het bestuur van het project in Kaapstad en draagt daarmee direct bij aan het verbeteren van levens van straatkinderen in Zuid-Afrika.

naar de website

Leon Vlemmings

Leon Vlemmings, oud-training van Feyenoord, is vooruitstrevend in talentontwikkeling. Zijn visie sluit aan op het werk van Stichting Red het Talent met straatkinderen. Hij laat zich meerdere keren per jaar zien bij business club De Vrienden van Red het Talent.

naar de website